Bøf på 200 gr. med cheddarost, sprødstegt bacon, tomat, agurkesalat og rødløg. Serveret med store pommes-frites, ketchup og alioli
Pestomarineret kyllingefilet med cheddarost, sprødstegt bacon, tomat, agurkesalat og rødløg. Serveret med store pommes-frites, ketchup og alioli.
Rødvinsbrasseret kalveskank, serveret med sauce af skankens egen sky og granatæble. Dertil rasppanerede kartofler med frisk salvie og smør. Madeirasauterede grøntsager med frisk timian.
Ovnbagt lammekølle med rødvin, rosmarin, frisk salvie og hvidløg. Serveret med sauce af lammens egen sky. Dertil rasppanerede kartofler med frisk salvie og smør. Madeirasauterede grøntsager med frisk timian.
Svineskank Sous Vide er forberedt med processen sous vide, som giver en helt fantastisk mørhed og beholder al saft og smag. Serveret med sauce af skankens egen sky. Dertil ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager.
Linguine med bolognese, hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter. Glutenfri + 10 kr.
Pizza med tomat, mozzarella, skinke og cocktailpølserGlutenfri + 15 kr.
Den originale lasagne, efter den originale opskrift med bechamelsauce
Hjemmelavet bøf med salat, tomat og agurk. Serveret med store pommes-frites, ketchup og remoladeGlutenfri + 10 kr.
Grillet kylling med pommes frites, ketchup og remmolade.
Store pommes-frites, ketchup og remolade
RosticceriaHjallesevej 77Tlf.: 66 12 83 00
hjallesevej@rosticceria.dk
Man – Lør: 9.00 – 20.30 Søndag: 11.00 – 20.30
Pizzariaet har åbent alle dage fra 16.00
RosticceriaSkibhusvej 140Tlf.: 66 12 83 00
skibhusvej@rosticceria.dk
Man – Lør: 10.00 – 20.00 Søndag: 11.00 – 20.00
RosticceriaRugårdsvej 234 Tlf.: 66 12 83 00
rugaardsvej@rosticceria.dk
Restaurant Mona LisaBrandts Passage 9-11 Tlf.: 66 12 83 00
info@ristorantemonalisa.dk
Man – Søn: 12.00 – 21.00
Pizzariaet har åbent hele dagen