Pasta

Hos Rosticceria bruger vi udelukkende pasta fra Rustichella DÁbruzzo.

Håndværk- spasta af den bedste mel fra Abruzzo. Skåret på bronze for mere ruhed i udtrykket og langtids tørret, hvilket gør at pastaen suger sovsen bedre til sig. Smag forskellen i en af vore traditionelle opskrifter. Fås også glutenfri med pasta fra samme hus.

Pasta af højeste kvalitet
(fra kl. 16)

pr. person kr. 85.-

Alle retter kan lavesmed glutenfri gnocchi eller pasta + 10.-

20. LINGUINE CON SUGO ALL’AMATRICIANA EXTRA
Linguine med parmaskinke, tomat, hvidvin, løg, chili, hvidløg og friske krydderurter.

21. GNOCCHI CON POLLO SPINACHI E GORGONZOLA
Gnocchi med kylling, bacon, gorgonzolasauce med vores egen fond, spinat og hvidvin.

22. PENNE ALLA VALLE VERDE
Penne med bacon i en let flødesauce med spinat, chili og hvidløg.

23. GNOCCHI CON NDUJA
Gnocchi med Nduja (en stærk smørbar salami fra Calabrien), salsiccie (italiensk landpølse), fløde, gorgonzola, rødløg, hvidløg og persille. Pyntet med semidried cherrytomater og basilikumblade.

24. BOLOGNESE GRAN GUSTO
Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter.

25. CARBONARA
Linguine med bacon, hvidvin, æggeblomme, hvidløg, friskkværnet peber og persille.

26. PENNE CON SALSICCE
Penne med salsicce (italiensk landpølse) i en let flødesauce med løg, ærter, hvidvin og trøffelolie.

27. PENNE CON SALMONE E SPINACI
Penne med laks i flødesauce med spinat, løg, persille og frisk citron.

28. LINGUINE VEGETALE
Linguine med årstidens grøntsager i en fyldig tomatsauce med friske krydderurter.

28a. PENNE AL VESUVIANA PICCANTE
Penne i en kraftig tomatsauce med friske krydderurter, salami ventricina med røget chili, løg, rødvin og provoloneost.

29. LASAGNE
Den originale lasagne efter original opskrift med bechamelsauce.