Pasta

Hos Rosticceria bruger vi udelukkende pasta fra Rustichella DÁbruzzo.

Håndværk- spasta af den bedste mel fra Abruzzo. Skåret på bronze for mere ruhed i udtrykket og langtids tørret, hvilket gør at pastaen suger sovsen bedre til sig. Smag forskellen i en af vore traditionelle opskrifter. Fås også glutenfri med pasta fra samme hus.

Pasta retter med pasta fra Rustichella
(fra kl. 16)

pr. person kr. 79.-

Glutenfri + 10.-

20. GNOCCHI AL VESUVIANA PICCANTE (Glutenfri)
Kartoffel gnocchi i en tomat kryddersauce med friske kryd-derurter, salami ventricina med røget chili, løg hvidløg, rød-vin og provoloneost

21. GNOCCHI CON POLLO SPINACI E GORGONZOLA (Glutenfri)
Gnocchi med kylling, bacon, gorgonzolasauce med vores egen fond, spinat og hvidvin

22. PENNE ALLA VALLE VERDE
Sauce med bacon, spinat, fløde, chili, hvidløg og parmesan

23. NDUJA
Linguine med Nduja en stærk smørbar salami fra Calabrian, rødløg, hvidløg, persille, fløde, pyntet med semi-dry cherrytomater, parmesan og basilikumblade

24. BOLOGNESE GRAN GUSTO
Linguine med bolognese, hakket oksekød i en kraftig tomat-sauce med masser af friske krydderurter og parmesan

25. SPAGHETTI ALLA CARBONARA
Spaghetti med bacon, hvidvin, æggeblommer, hvidløg, frisk-kværnet peber, parmesan og persille

26. PENNE CON SALSICCE
Penne med salsicce (italiensk landpølse), løg, ærter, hvidvin, lidt fløde, trø elolie og parmesan

27. PENNE CON SALMONE E SPINACI
Penne med laks i en flødesauce med spinat, løg, persille og lidt frisk citron

28. LINGUINE VEGETALE
Linguine med årstidens grøntsager i en fyldig tomatsauce med friske krydderurter

28a. LINGUINE CON SUGO ALL ́AMATRICIANA EXTRA
Linguine med parmaskinke, tomat, hvidvin, løg, chili hvidløg og friske krydderurter

29. LASAGNE
Den originale lasagne, efter original opskrift med bechamel-sauce