Pasta

Hos Rosticceria bruger vi udelukkende pasta fra Rustichella DÁbruzzo.

Håndværk- spasta af den bedste mel fra Abruzzo. Skåret på bronze for mere ruhed i udtrykket og langtids tørret, hvilket gør at pastaen suger sovsen bedre til sig. Smag forskellen i en af vore traditionelle opskrifter. Fås også glutenfri med pasta fra samme hus.

Pasta af højeste kvalitet
(fra kl. 16)

pr. person kr. 85.-

Alle retter kan lavesmed glutenfri gnocchi eller pasta + 10.-

20. GNOCCHI AL VESUVIANA PICCANTE
Gnocchi i en kraftig tomatsauce med friske krydderurter, salami ventricina med røget chili, løg, rødvin og provoloneost.

21. GNOCCHI CON POLLO SPINACHI E GORGONZOLA
Gnocchi med kylling, bacon, gorgonzolasauce med vores egen fond, spinat og hvidvin.

22. PENNE ALLA VALLE VERDE
Penne med bacon i en flødesauce med spinat, chili, hvidløg og revet ost.

23. NDUJA
Linguine med Nduja en stærk smørbar salami fra Calabrien, salsiccie, gorgonzola, rødløg, hvidløg, persille, fløde, pyntet med semidried cherrytomater, revet ost og basilikumblade.

24. BOLOGNESE GRAN GUSTO
Linguine med bolognese, hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter og revet ost.

25. SPAGHETTI CARBONARA
Linguine med bacon, hvidvin, æggeblomme, hvidløg, friskkværnet peber, revet ost og persille.

26. PENNE CON SALSICCE
Penne med salsicce (italiensk landpølse) i en let flødesauce med løg, ærter, hvidvin, trøffelolie og revet ost.

27. PENNE SALMONE E VODKA
Penne med laks, vodka og porrer, i en tomatsauce med lidt fløde og frisk basilikum.

28. LINGUINE VEGETALE
Linguine med årstidens grøntsager i en fyldig tomatsauce med friske krydderurter.

28a. LINGUINE CON SUGO ALL ́AMATRICIANA EXTRA
Linguine med parmaskinke, tomat, hvidvin, løg, chili hvidløg, revet ost og friske krydderurter.

29. LASAGNE
Den originale lasagne, efter original opskrift med bechamel-sauce.