Pizza

Den ægte pizzaoplevelse fås kun, med en pizzadej lavet med mel af aller højeste kvalitet.

Med Molino Soncino Cesare fra Parma, som vi er eneforhandler af i Danmark, er vi sikre på at det gamle håndværk bliver opfyldt.
Vore pizzaer kan også fås med lækre, sprøde glutenfrie og veganske bunde, hentet direkte som fra Italian som eneforhandler i Danmark.

Pizza som de serveres i Italien (fra kl. 16)

pr. stk. kr. 85.-

Glutenfri + 15.-

30. MARGHERITA EXTRA
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, frisk grøn pesto fra Genova, semidried cherrytomater og basilikumblade.

31. SALMONE AFFUMIKATO
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, koldrøget laks, rucola, ricotta ost, peber og citronolivenolie.

32. SALSICCIE
Tomat, mozzarella, salsicce (italiensk land- pølse), salami ventricina med røget chili og basilikumblade

33. PARMA GRAN CRU
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, prosciutto crudo, rucola, friskrevet osteflager fra Lombardia og jomfruolivenolie.

34. VEGETALE
Tomat, mozzarella, grillet aubergine, grillet artiskok, portobellosvampe, semidried cherry- tomater, balsamico fra Modena og basilikumblade.

35. PROSCIUTTO E FUNGHI
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke fra Asti og champignon.

36. PEPPERONI
Tomat, mozzarella, pepperoni, oksekød og champignon.

37. ARRABIATA
Tomat, mozzarella, oksekød, bacon, løg, rød peber, chili og hvidløg.

38. QUATTRO STAGIONE
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke, grillet artiskok, bacon og portobellosvampe.
Toppet med reduceret balsamico fra Modena.

39. CARPACCIO DI BRESAOLA
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, lufttørret okseinderlår med rucola, friskrevet osteflager fra Lombardia og trøffelolie.

40. QUATTRO FORMAGGI
Tomat, mozzarella, taleggio, gorgonzola, friskrevet osteflager fra Lombardia og persille.

41. CALZONE (indbagt pizza)
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke og champignon. Pyntet med prosciutto crudo, rucola, jomfruolivenolie og friskrevet osteflager fra Lombardia.

42. PROSCIUTTO ARROSTO
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, grillet rosma- rinskinke fra Asti, frisk grøn pesto fra Genova og semidried cherrytomater.

43. BOSCAIOLA
Hvid pizza med mozzarella, bøfmozzarella, salsicce (italiensk landpølse), taleggio, portobellosvampe, rosmarin og trøffelolie.

44. NDUJA E GORGONZOLA
Tomat, mozzarella, Nduja, stærk smørbar salami, fra Calabrien, spinaat, gorgonzola, semidried cherryto- mater.

45. POLLO
Tomat, mozzarella, stegt kyllingefilet vendt i rød pesto, rød peberfrugt, semidried cherrytomater og basilikumblade.