Sandwich

Vores sandwich bliver frisk smurt hver dag, af e bedste råvarer og højeste kvalitet.

Med pålæg direkte importeret fra Italien eller lavet frisk fra bunden. Lige fra Bresola, lufttørret okseinderlår der har hængt minimum 6 måneder i kalkstenshuler, til grillet rosmarin skinke fra bjergene i Asti området.

Lækre frisksmurt sandwich
(indtil kl. 16)

pr. stk. kr. 50.-

1.
Italiensk grillskinke med rosmarin fra Asti, gouda fra Holland, salat, tomat, agurk, rødløg, rød peber og dijon-mayonnaise. Serveret på lyst brød.

2.
Grillet kylling vendt i rød pesto, bacon, friskrevet pecorino (lavet på fåremælk) fra sicilien, salat, tomat, agurk, rødløg og frisk basilikum. Serveret på lyst brød.

3.
Prosciutto crudo, semi-dry cherrytomater, ost fra Lombardia, jomfru-olivenolie, pesto og rucola. Serveret på lyst brød.

4.
Italian sub. Italiensk skinke, salami milano, salami ventricina med røget chili, friskrevet provolone, salat, tomat, agurk, rødløg og dijon-mayonnaise. Serveret på groft brød.

5.
Coppa, lufttørret nakkefilet fra Parma med gorgon-zola, rucola, semi-dry tomater og frisk grøn pesto. Serveret på lyst brød.

6.
Grillet artiskok, tomat, bøfmozzarella, salat, rød peber, agurk, rødløg, pesto, jomfru-olivenolie og frisk basilikum. Serveret på groft brød.

7.
Mortadella, bøfmozzarella, salat, rød peber, tomat, agurk, rødløg og dijon-mayonnaise. Serveret på lyst brød.

8.
Hjemmelavet tunsalat, agurk, tomat, rødløg, salat og dijon-mayonnaise. Serveret på groft brød.

Frisklavede salater

Nu laver vi hos Rosticceria også lækre frisklavede salater, med de friskeste råvarer. Både som måltidssalater, med enten stegt kyllingefilet vendt i rød pesto fra Genova, tun eller som vegetar.