Sandwich

Vores sandwich bliver frisk smurt hver dag, af e bedste råvarer og højeste kvalitet.

Med pålæg direkte importeret fra Italien eller lavet frisk fra bunden. Lige fra Bresola, lufttørret okseinderlår der har hængt minimum 6 måneder i kalkstenshuler, til grillet rosmarin skinke fra bjergene i Asti området.

Lækre frisksmurt sandwich
(indtil kl. 16)

pr. stk. kr. 50.-

1. ROSEMARIN SKINKE
Italiensk grillskinke med rosmarin fra Asti, goud
aost, salat, tomat, agurk, rød peberfrugt og dijonmayon naise. Serveret på lyst brød.

2. KYLLING
Grillet kylling vendt i rød pesto, bacon, friskrevet pecorino (ost lavet på fåremælk fra Sicilien), salat, tomat, agurk og rødløg. Serveret på lyst brød.

3. PROSCIUTTO
Prosciutto crudo, semidried cherrytomater, friskrevet ost fra Lombardia, jomfruolivenolie, pesto, salat og rucola. Serveret på lyst brød.

4. ITALIAN SUB
Italiensk kogt skinke, salami milano, salami ventricina med røget chili, friskrevet provolone, salat, tomat, agurk, rødløg og dijonmayonnaise.
Serveret på groft brød.

5. COPPA
Coppa (lufttørret nakkefilet fra Parma) med gorgonzola, salat, tomat, rucola, semidried cherrytomater og frisk grøn pesto. Serveret på lyst brød.

6. VEGETAR
Grillet artiskok, tomat, bøfmozzarella, salat, rød peberfrugt, agurk, rødløg, pesto og jomfruolivenolie. Serveret på groft brød.

7. MORTADELLA
Mortadella, bøfmozzarella, salat, rød peberfrugt, tomat, agurk og dijonmayonnaise.
Serveret på lyst brød.

8. TUN
Hjemmelavet tunsalat (ærter, rød peberfrugt, rødløg) salat, citronolie og dijonmayonnaise.
Serveret på groft brød.

9. BRESAOLA
Bresaola (lufttørret okseinderlår), salat, tomat, agurk, rucola, trøffelolie og parmesanflager. Serveret på lyst brød.

10. LAKS
Koldrøget laks, salat, tomat, rygeost-cremefraiche creme, citronolie og purløg. Serveret på lyst brød.

Frisklavede salater

Nu laver vi hos Rosticceria også lækre frisklavede salater, med de friskeste råvarer. Både som måltidssalater, med enten stegt kyllingefilet vendt i rød pesto fra Genova, tun eller som vegetar.