catering-0 catering-1 catering-2 catering-3

Antipasti

Bruschette miste:
Bruschetta med tomat, løg, jomfru-olivenolie
og basilikum, samt  bruschetta smurt med rød pesto,
parmaskinke, revet parmesan og basilikum.

Crostini di polenta con funghi e olio di tartufo:
Grillet majsbrød med madeirasauterede
svampe i fløde, toppet med parmesanflager og trøffelolie.

Hjemmelavede lakseruller:
Fyldt med en rygeost-cremefraiche creme,
smagt til med purløg og citron.

Pasta

Lasagne:
Den originale lasagne med bechamel.

Penne alla valle verde:
Sauce med bacon, spinat, fløde, chili,
hvidløg og parmesan.

Penne med salsiccie:
Penne med salsicce (italiensk landpølse),
løg, ærter, hvidvin, lidt fløde, trøffelolie og parmesan.

Secondi

Brasato alla vino rosso:
Rødvinsbrasseret kalveskank, serveret
med sauce af egen sky og granatæble.

Agnello al forno:
Ovnbagt lammekølle med rødvin,
rosmarin, frisk salvie og hvidløg.
Serveret med sauce af egen sky.

Involtini di pollo:
Kyllingfilet fyldt med ricotta, pære
og gorgonzola, viklet i bacon.

Til hovedretterne følger rasppanerede kartofler med
frisk salvi og smør, madeirasorterede grøntsager
med frisk timian, toppet med friteret knoldselleri.

Dolci

Tiramisu:
Efter original opskrift, med mascarponeost,
marsala og kaffe.

Chokoladetærte:
Hjemmelavet uden mel.

Panna cotta:
Med hjemmelavet jordbærcoli.

Priser

Forret og hovedret 159,-
Pasta og hovedret 179,-
3 retter 219,-
4 retter 249,-

Har du andre ønsker, så kom ind
og snak med vores dygtige kokke.